onsdag 1 juni 2016

Veckobrev v. 22

Hej!
Vad tråkigt att det blev överfallsväder i går kväll, så ni fick ställa in
Oj, vilken värme!!! Det är inte lätt att koncentrera sig på arbete nu. Det är i alla fall full fart på arbetet och vi håller på att avsluta saker.

Idag har f-barnen varit ute och grävt upp en planka med saker på som de grävde ner för några veckor sedan. Fråga gärna vad de upptäckte.

Nu börjar vi också litet smått att samla ihop saker som ska hem. Eftersom både ettor och tvåor ska till andra klassrum till hösten behöver barnen ha med sig något att samla i. Vi vill att de tar med sig två namnade kassar, där vi kommer att packa ner saker som både ska med hem och saker som ska flyttas. Vad gäller f-barnen, behöver de ta med sig en namnad kasse till att ta hem saker i. Det handlar både om arbeten, som extrakläder och stövlar.

Nu känner vi också att tvåorna inte behöver träna mer på mattekorten, så ni som har kvar dem hemma - Skicka med dem till skolan.

Litet information om avslutningsdagen:
Vi samlas i klassrummet klockan 10.00 för att önska varandra ett skönt sommarlov. Efter detta skickar vi ner er föräldrar till kyrkan och vi behåller barnen för gemensam flaggmarsch till kyrkan. Avslutningen i kyrkan är 10.45.

I morgon torsdag lånar (den som vill) böcker i biblioteket för sista gången i år. Annars är det bara att lämna in. Under nästa vecka kan man bara lämna in böckerna när som helst när de är utlästa.

På fredag kommer vi att vara ute på gympan. Vi ska orientera på skolgården. Kläder och handduk som vanligt.

Händer nästa vecka:
Måndag
Sveriges nationaldag - Barnen är lediga
Onsdag
F-barnen går ut för sista gången denna terminen. Denna gång får barnen ha med sig en liten "gofika" (dock inte godis) 
Fredag
Idrott - Kläder och handduk behövs. Vid bra väder är vi ute.

Hälsningar - Marie-Louise, Annika och Carina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar