torsdag 14 april 2016

Veckobrev v.16

Hej!
Dags för en liten veckorapport igen. Nu är verkligen våren här. Var ute i skymningen och fåglarna hade konsert här. Underbart!

Nu har vi snart arbetat igenom vårt tema om rymden. Denna veckan lärde vi oss mer om solen och nu ska vi ta reda på litet mer om några stjärnbilder.

I matten går Ingela igenom vad barnen kan. Först en muntlig del och sedan en skriftlig. Ettorna är klara och tvåorna har precis börjat. En bra kartläggning som tydligt visar om det är något som är extra svårt.

I svenskan kommer vi om några veckor att ha boktema. Detta gör vi alla F-2:or på skolan. Det kommer information om detta till er snart.

I onsdags var f-barnen ute med Annika för att se hur långt våren kommit. De följer en naturruta, där de ser årets växlingar.

Ettor och tvåor har haft två lärarstuderande. De har fått ha egna lektioner och det har fungerat jättebra. Hikmet är klar denna veckan men Nathalja är kvar en vecka till.


Händer nästa vecka:
Måndag
Tvåorna tar med sina läsläxor.
Onsdag
Ettorna tar med sina läsläxor.
F-barnen åker till biblioteket i stan med Annika. De har läst en bok och ska se en utställning om den boken. De kan ta med sig någon dricka och frukt.
Torsdag
Vi lånar böcker i biblioteket.
Fredag
Idrott - Barnen behöver kläder och handduk.

Ha en riktigt trevlig helg - Marie-Louise, Annika och Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar