onsdag 4 juni 2014

VECKOBREV V. 24

Hej!
Dags för årets sista "riktiga" veckobrev. Nu är det verkligen i sluttampen, vilket sannerligen märks. Det är mycket spring i benen på barnen nu.

Vi hade en fantastisk utflykt till Äskhults by och barnen fick lära sig mycket om hur det var att leva för länge sedan. Vi hade sagolik tur med vädret och alla verkade nöjda och glada.

På avslutningsdagen träffas vi i klassrummet klockan 10.00 för att önska varandra en skön sommar och sedan tågar barnen i flaggmarsch till kyrkan, som börjar 10.45. vi skickar ner er föräldrar litet innan. Behöver någon buss hem så ge besked snarast.

Nu kommer det att komma hem en hel del saker som barnen gjort, samt extrakläder och liknande. Tvåornas extrakläder kommer hem även om de ska vara på fritids i sommar, för de ska ändå byta korridor.

Ni kommer också att få en läsutmaning under sommaren - "Läslandslaget".  Barnen får ett läsprotokoll som de ska fylla i. På baksidan av papperet står det vad det går ut på.

Händer nästa vecka
Måndag
Alla måste lämna in sina biblioteksböcker inför sommarlovet!
Onsdag
Vi tänkte avsluta vårt tema om förr i tiden genom att ha en gammaldags skoldag. Barnen får gärna klä ut sig. Vi kommer att äta i matsalen, men för att barnen ska få känna litet på hur det kunde vara får de ha med sig mjölk och en smörgås att äta i kapprummet. Räkna med att någon kan hamna i skamvrån denna dagen...
Torsdag
Vi kommer att gå ner till kyrkan för genrep inför avslutningen.
Fredag
Avslutningsdag - Vi träffas i klassrummet klockan 10.00

Ha en fin Nationaldag - Hälsningar Annika, Marie-Louise, Lissie och Carina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar