torsdag 8 maj 2014

VECKOBREV V. 20

Hej!

Det var ett tag sedan vi hördes av, men nu är det dags igen.

Vi arbetar på och har upptäckt att det inte är många skoldagar kvar. Konstigt att vi blir lika överraskade varje vår... Nåväl, vi ska säkert hinna med det vi tänkt att vi ska göra.

Det blev en riktigt lyckad kväll när vi hade öppet hus i skolan. Det är så roligt att se så många av er här och barnen är så stolta över att få visa upp sina saker.

Vi håller fortfarande på med vårt tema om förr i tiden och nu tänkte vi åter igen engagera er. (Bli inte arga på oss). Barnen kommer att få med sig ett släktträd hem och vi vill att ni hjälper dem att fylla i detta. Vi ska sedan i skolan jämföra hur namnen har förändrats (och även återkommit) med åren.

Hikmet (vår lärarstuderande) har varit i klassen och har nu måndag och tisdag kvar innan han ska tillbaks till skolbänken igen. Han har varit en mycket trevlig bekantskap för oss.

Den 2 juni kommer vi att åka till Äskhults By för att se hur man bodde vid denna tiden. Eftersom det är an bit att åka, så tänkte vi att barnen får gå långdag denna dag och åka hem med sena bussen. Vi kommer att skicka hem lapp om detta litet närmare, med mer information om dagen.

Händer nästa vecka
Måndag
Bibliotek - Flera barn har böcker som de haft ganska länge. Mia på biblioteket ville att ni kollar upp ordentligt om ni har böcker som inte är lämnade på länge.
Tisdag
Ettorna tar med sig läxorna.
Onsdag
F-barnen går ut med Annika. Kläder efter väder, frukt och dricka behövs.
Torsdag
Vårutflykt  klockan 17.30
Fredag
Idrott - Kläder och handduk behövs

Ha det riktigt gott - Fröknarna i gröna


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar