torsdag 20 mars 2014

VECKOBREV V. 13

Hej alla vänner!
Efter ännu en bra vecka är det åter dags för veckans brev. Vi har nu börjat med vårt nya tema om yrken och samhällssfunktioner och barnen har fått berätta om sina drömyrken och om vad det finns för olika yrken runt vår skola. De har också kommit på intervjufrågor som de kommer att få med hem till er, där de kommer att fråga er hemma om något av era yrken. Ni får gärna hjälpa dem att skriva era svar på papperet. Vi har också en förfrågan till er. Det hade varit jättetrevligt om någon av er skulle kunna tänka sig att komma hit och berätta om ert yrke. Det behövs ju bara en liten stund. Hör av er till oss.

Vi vill påminna er som har tvåor att meddela om barnen är intresserade av att vara med i bästa tvåan i simning. Vi har bara fått besked av tre elever.

Vi vill också veta om hur mycket pengar vi har i våra klasskassor. Har bara fått reda på f-klassens.

Förhandsinformation - Måndagen den 31/3 kommer vi att åka på skolbio. Barn som bor inne i Varberg får betala 15 kr till bion. Det behöver inte vi, utan vi får istället begära 15 kr till busspeng istället. Hoppas det inte ställer till besvär. Bra om pengar skickas under nästa vecka.

Tvåorna var inne på instrumentdemonstration och Marie-Louise som var med var mycket stolt över hur våra elever skötte sig där inne.

Händer nästa vecka:
Måndag
Vi lånar böcker i biblioteket. Barnen tar med sig utlästa böcker.
Tisdag
Ettorna tar med sin läxa idag.
Onsdag
F-barnen går ut med Annika - Kläder efter väder, frukt och dricka behövs.
Fredag
Idrott - kläder och handduk behövs

Skön helg önskar fröknarna i gröna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar