onsdag 20 november 2013

VECKOBREV V 48

Hej!
Dags igen för veckans brev. Nästa vecka kommer att bli litet annorlunda, då vi ska ha läsvecka i hela spåret. Vi kommer i F-2 att arbeta om Astrid Lindgren. Vi kommer att få både läsa, måla, se filmer och lyssna på sagor.

För att inleda vårt tema vill vi att alla barnen ska ta med sig en bok som betyder extra mycket för dem. Det kan vara en bok som de läst nyligen, men kan också vara en bok som de läst som små.
(Det behöver inte vara en Astrid Lindgren-bok).

Det märks att vi har höst. Det har varit många leriga barn under veckan. Viktigt att ni kollar så att extrakläder fylls på.

Två föräldrar anmälde intresse för att baka pepparkakor, men de känner att det behövs fler för att kunna ro det iland. Finns några fler som kan tänka sig att vara med, så hör av er till Isak Hanséns eller Elis Westmarks föräldrar.

Vi har också preliminärbokat matsalen den 10 december för julfest med Luciatåg, så håll den kvällen ledig.

Nästa vecka
Måndag
Vi kommer inte att låna böcker som vanligt i biblioteket, utan kommer att göra annat. Ni kan ändå skicka med böcker som är utlästa.
Tisdag
Läxorna följer med idag.
Onsdag
F-barnen går ut med Annika. Nu är det viktigt att barnen är varmt klädda (även om fötter och händer) Det var många som frös senaste onsdagen.  Dricka och frukt
Fredag
Idrott - Skicka med kläder och handduk

Hälsningar - Fröknarna i gröna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar