torsdag 17 oktober 2013

VECKOBREV V. 43

Hej!
Sitter och skriver och nu är det mer höstligt utanför fönstret med litet regn och moln. Nåväl, regn behöver vi visst. Hörde att det var låg nivå på grundvattnet.

Vilken fantastisk höstmarknad ni fick till i lördags! Det var många saker som blev sålda och vi fick in mycket pengar. Varje årskurs kommer att stå för sig och pengarna sätts in på banken, med två föräldrapar som ansvariga för kontona (heter det så? Ser konstigt ut...) Stinas mamma står som ansvarig för f-barnen, men vi behöver ett namn till. Skicka meddelande så vidarebefordrar vi det till henne.

Nu är vi i sluttampen med forntiden. Nästa vecka ska vi bygga och barnen ska i grupper, få skriva och rita litet om olika saker.

Tvåorna har i matten kommit in på addition med tiotalsövergång (i dagligt tal kallad "stora plus"), så nu är det dags att lägga på ett kol när det gäller mattekorten. Ni som vet med er att korten inte kollats upp på länge, skicka med till skolan.

I morgon fredag är det sista dagen för vår elev Marie. Hon har verkligen varit en trevlig bekantskap och vi önskar henne lycka till med sin utbildning.

Händer nästa vecka:
Måndag
Bibliotek  -Skicka med utlästa böcker.
Tisdag
Läxorna med idag. (Obs Glöm inte skicka med ettornas kulband)
Onsdag
F-barnen går ut med Annika. Kläder efter väder, frukt och dricka.
1-2 har "torrgympa"
Fredag
Idrott - Skicka med kläder och handduk.

                                       Några bilder från höstmarknaden

Små marknadsdamer...

Mycket folk var det


...och marknadsherrar

"Vad får det lov att vara?"

Fantastiskt höstväder!!!

Hälsningar  - Fröknarna i gröna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar